Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
 
  

Adatvédelem

 

Az EU általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az információs önrendelkezési jog, a személyes jogok és a magánélet tiszteletben tartásához való jogról szóló 2011. évi CXII Tv. értelmében frissítettük a honlapunkon az adatvédelmi szabályzatunkat, hogy eleget tegyünk az adatvédelmi törvényben bekövetkezett új változásoknak.

Fontos számunkra, hogy személyes adatai feldolgozása során megvédjük az Ön privátszféráját, illetve hogy gondoskodjunk üzleti adatai biztonságáról. A weboldalunk felkeresése során keletkező személyes adatait bizalmasan és természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Adatgyűjtés és -feldolgozás

Amennyiben Ön felkeresi weboldalainkat, webkiszolgálónk alapértelmezetten eltárolja az Ön internetszolgáltatójának IP-címét. Adatokat gyűjtünk emellett arról, hogy mely weboldalról lépett a weboldalunkra, mikor kereste fel a weboldalt, és látogatása mennyi ideig tartott, valamint arról, hogy milyen típusú böngészőt és operációs rendszert használ. Ezeket az adatokat statisztikai célokra állítjuk elő, és a kiszolgálóval kapcsolatos problémák diagnosztizálásához, valamint internetes szolgáltatásunk javításához használjuk fel őket.

A személyes jellegű adatok felhasználása és továbbadása

Egyes, a weboldalunkon elérhető szolgáltatások és információk (pl. online pályázás, jelentkezés hírlevélre vagy tanfolyamokra, a kapcsolatfelvételi kérdőív használata) esetében személyes jellegű adatok megadását kell kérnünk Öntől (pl. név, lakcím vagy e-mail cím). Ilyen adatokat csak abban az esetben gyűjtünk, ha azok az Ön érdeklődésének feldolgozásához szükségesek. Az Ön érdeklődései és az abban foglalt adatok és információk a cégen belül a cég alkalmazottai vagy általunk megbízott vállalkozások (pl. kereskedelmi partnerek) részére kerülnek továbbításra, amelyek minket az Ön érdeklődésének feldolgozása során támogatnak. Az Ön személyes jellegű adatai más harmadik fél részére nem kerülnek továbbadásra. Az adatok értékesítése vagy bérbeadása kizárt.

Amennyiben a törvényi szabályozások azt megengedik, adatgondozási- és marketingcélokra eltárolunk kis mennyiségű személyes jellegű adatokat. Adatai felhasználásának és tárolásának engedélyezését bármikor megszüntetheti az alábbi címen: info.hungary@kaeser.com.

Mivel a Kaeser Kompressoren SE vállalat világszerte tevékenykedik, előfordulhat, hogy az Ön kérése hatékonyabb teljesítése érdekében arra van szükség, hogy személyes adatait olyan helyi leányvállalatokhoz, illetve viszonteladókhoz továbbítsuk, amelyek székhelye az Európai Gazdasági Térségen kívül található. További harmadik feleknek kizárólag abban az esetben továbbítjuk az Ön személyes adatait, ha erre törvényi előírások vagy bírói utasítás kötelez minket.

Biztonság

Műszaki és szervezeti jellegű biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, hogy az általunk kezelt adatait megóvjuk a manipulációval, az elvesztéssel, az elpusztítással és az illetéktelen hozzáféréssel szemben.

Linkek külső weboldalakhoz

Weboldalaink egyes esetekben külső weboldalakra mutatnak. Felhívjuk figyelmét, hogy a külső weboldalak és tulajdonosaik által szolgáltatott tartalomra és az általuk biztosított adatvédelemre nincs befolyásunk.

Az információhoz való hozzáférés joga és egyéb jogok

Ön hozzájárulását adja a személyes jellegű adatok gyűjtéséhez és felhasználásához, amit megfelelő módon jegyzőkönyvezünk.

Kérés esetén szívesen tájékoztatást adunk arról, milyen személyes adatokat tárolunk Önről (amennyiben tárolunk ilyeneket). Ön a téves adatokat bármikor korrigáltathatja. Önnek továbbá joga van arra, hogy az adatai felhasználására vonatkozó hozzájárulását a jövőre vonatkozó hatállyal bármikor visszavonja.

Az általános adatvédelmi rendelet 4. cikkelye szerinti adatkezelő:

KAESER KOMPRESSOREN Kft.
2040 Budaörs
Gyár u. 2
Telefon: 06 (23) 445 300

A témára vonatkozó további információért, kérem forduljon Várkonyi Norbert ügyvezető igazgatóhoz.
E-mail: norbert.varkonyi@kaeser.com


Az adatvédelemért felelős magyar hatóság:

Magyar Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
 
H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: privacy@naih.hu

 
KAESER home Sitemap
More Information
Információs anyag
Toolbox

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com