Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
Elemzés és tanácsadás
    Költségcsökkentés lépésről lépésre
  A helyes út az energiatakarékos sűrített levegő állomáshoz
  Ügyfélszolgálat
 
  

Az út az energiatakarékos kompresszorállomáshoz

 

ADA – a sűrített levegő kiterheltség elemezés

A KAESER KOMPRESSOREN által a sűrített levegő-kihasználtság meghatározására kifejlesztett számítógépes elemzőrendszer (ADA) jellemző fogyasztási profilokat szállít a sűrített levegő szolgáltató-rendszerekről. Ezekből számolja ki a KESS (KAESER Energie-Spar-System) a mindenkori alkalmazáshoz legkedvezőbb megoldást.

KAESER energiafelhasználás optimalizáló rendszer (KESS)

A KESS lehetővé teszi az ADA által regisztrált adatok feldolgozását és ezáltal egy modern - a mindenkori üzemhez hozzáigazított - sűrített levegő állomás megtervezését. A tervezési opciók az összes lehetséges variánsból választják ki az üzemeltetés és az energiafelhasználás szempontjából leghatékonyabb verziót.

Az individuális megoldás az Ön számára

KAESER mérnökei minden egyes esetben az ADA sűrített levegő fogyasztásmérés segítségével kapott fogyasztásprofil és a KESS kiértékelés alapján döntik el azt, hogy a hagyományos és fordulatszámszabályozott berendezések kombinációja vagy pedig standard csavarkompresszorok lépcsőzött vezérléskoncepciója az előnyösebb. Terveztesse meg Ön is az egyénileg az Ön üzemére "szabott" sűrített levegő állomást a KAESER KOMPRESSOREN szakembereivel! A KAESER széles kompresszorpalettája garantálja, hogy bármely sűrített levegő igényt a leggazdaságosabb módon lehet kielégíteni. 

Az energiaköltségek csökkentése

A villamos energia az összes sűrített levegő költség akár 90 %-át is kiteheti. A fentiekből eredően a legtöbb kompresszorállomásban nagy energiamegtakarítási potenciál rejlik. A kompresszortechnika és a korszerű, PC-alapú vezérléstechnika optimális együttműködése esetén ez az érték 30 százalék, vagy akár több is lehet.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Mintarajzok és 3D képek
Projektmegvalósítás a KAESER KOMPRESSOREN-nel
Analysis and Advice

Download

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com