Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY

 

A hibrid teljesítménycsomag

Csak a sűrített levegőt kell megvenni
Képzelje el, hogy az új sűrített levegő ellátó rendszere nem igényel beruházást; nincs szüksége sem saját, sem idegen eszközökre, de mégis mind műszaki, mind pedig energetikai szempontból a legmagasabb színvonalat testesíti meg. A sűrített levegő ellátás folyamatosan biztosított és sem a karbantartás, sem az üzemeltetés nem veszi igénybe a vállalat pénzügyi eszközeit és munkaerejét. Jól hangzik? Jó is. Nézze meg és olvassa el!

Egy jó megoldás kompromisszumok nélkül
Elektromos energia szükségletének fedezésére nyilván nem fog erőművet építeni. Miért terhelné akkor a saját tőke hányadát egy komplett sűrített levegő állomás beszerzésével? Végül is létezik a KAESER SIGMA AIR UTILITY konstrukciója – mi megépítjük, felszereljük és üzemeltetjük a kompresszorállomást. Önnek pedig számos előnye származik mindebből: megbízható sűrített levegő ellátás a lehető legmagasabb energiahatékonyság és egyértelmű költségátláthatóság mellett.

Mindent egy helyről
A sűrített levegő túl fontos termelőeszköz ahhoz, hogy beszerzését ne kiválóan felkészült specialistákkal intéztesse. A KAESER KOMPRESSOREN által kínált hibrid teljesítménycsomag "személyre" szabott: a KAESER nem csak a specializálódott sűrített levegő szakértők által teljesített szolgáltatásokat nyújtja. A KAESER, mint kompresszor és sűrített levegő rendszerkomponens gyártó a "hardvert" is szállítja – kompresszorokat, sűrített levegő előkészítő berendezéset és a csúcsminőséget képviselő vezérlőrendszereket – mégpedig az egész világon elismert német minőségben. A KAESER teleszerviz, a logisztikai központ és a sűrű szervizhálózat még tovább növelik a sűrített levegő rendelkezésre állását. Minden stimmel!

Átlátható és megbízható
Aki a kompresszorállomás helyett csak a sűrített levegőt veszi meg, maximális költségátláthatóságot nyer vele. Az összetett vegyes kalkuláció helyébe - megbízható kalkulációs alapként - a sűrített levegő köbméterenkénti fix ára lép, mégpedig hosszú távon szerződésben rögzítve. A szerződés időtartamára érvényes alapár fedezi a berendezés és üzemi költségeket, valamint az alap sűrített levegő mennyiség átvételét. Az afölötti mennyiségek esetén szintén szerződésben rögzített többletmennyiség költség lép életbe.


A menedzsmentek álandó kihívása:

"Változó költségek állandó költségek helyett"

A vállalkozásoknak a változó költségeknek az állandó költségekkel szemben történő növelésére kell törekedni, mivel ez védelmet nyújt a válságok során fellépő forgalomcsökkenések esetén a túl nagy mérvű forgalomrendit és a likviditás csökkenéssel szemben. Ily módon a cégvezetés többek között biztosítja a vállalkozás fennmaradását kritikus időszakok folyamán.

 
KAESER home Sitemap
More Information
A megbízható és hatékony sűrített levegő ellátás intelligens módja
Prospektus:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com