Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok

 

Műszaki adatok:

Kétfokozatú, olajmentes
Szállítási teljesítmény: 51 m³/perc-ig,
Nyomásértékek: 4, 6, 8 és 10 bar


Új dimenziók az olajmentes sűrítésben
A kétfokozatú, szárazon sűrítő KAESER csavarkompresszorok mind jól átgondolt felépítésükkel, mind pedig számos innovatív megoldásukkal meggyőzik a felhasználókat. És mindezt a szinte már közmondásos KAESER-minőségben teszik.

Tartós megbízhatóság
A sűrített levegőnek egyszerűen mindig ott kell lennie, amikor szükség van rá. Azért, hogy ez hosszú éveken keresztül így legyen, a szárazon sűrítő KAESER-csavarkompresszorok különösen robusztus felépítésűek. Kipróbált alkatrészekből állnak, amelyek a KAESER KOMPRESSOREN majdnem 100 éves tapasztalatát tükrözik a gépgyártás területén – a megbízható és hosszútávú sűrített levegő rendelkezésre állás érdekében.

Jól bevált és innovatív
A legmodernebb színvonalat képviselő coburgi kutató és fejlesztőközpontban a KAESER-mérnökei a kétfokozatú, szárazon sűrítő csavarkompresszor megalkotásával olyan berendezéskoncepciót hoztak létre, amely számos innovatív részlettel tűnik ki. Ezek közé tartozik pl. az is, hogy a szárazon sűrítő KAESER-csavarkompresszorok 355 kW hajtásteljesítményig léghűtéssel szállíthatók.

Gazdaságosság szériakivitelben
A KAESER-minőség és tapasztalat jól kifizetődik a beruházási javak - mint pl. kompresszorok, ill. sűrített levegő ellátórendszerek - mindent eldöntő teljes rendszer költsége esetében. Végül is csak az energiahatékonyság, a szerviz/karbantartás és a teljes sűrített levegő rendszer egységes egészként történő figyelembevétele garantálja a lehető legalacsonyabb sűrített levegő költségeket a lehető legmagasabb rendelkezésre állás mellett.

Szervizbarát kivitel
A szervizbarát kialakítás az első pillanattól kezdve az első helyen szerepelt a fejlesztési megbízás követelményei között. A kevesebb kopóalkatrész és a kiváló minőségű anyagok ugyanúgy hozzájárulnak a kisebb szervizigényhez, mint a hosszabb szervizintervallumokhoz és nagyobb élettartamhoz. A nagyméretű karbantartóajtóknak és a kihajtható hűtőknek köszönhető jó hozzáférés csak két további részlet, amely hozzájárul a szervizráfordítások csökkentéséhez.


 
KAESER home Sitemap
More Information
Meggyőző technika
Megbízható és biztonságos
Ügyes részletmegoldások
Hatékony hajtás- és hűtőrendszerek
Kívánságra fordulatszámszabályzással (SFC)
Nagyfokú megtakarítás energiavisszanyeréssel
Sűrített levegő szárítás a szárazon sűrítő berendezéseknél

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com