Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
Industry 4.0
 
  

Ipar 4.0 – A jövő elkezdődött

 

Konfigurálás, testre szabás, saját tervezés – Az egyéniség, egyediség hozzátartozik az emberi természethez. Egy teljes iparág vajon hogyan képes az egyénre szabott sorozattermékek iránti igényeknek megfelelni? 

Industrie 4.0

Üdvözöljük a negyedik ipari forradalom időszakában

A munkadarabok és gépek közötti digitális kommunikáció most először teszi lehetővé olyan egyéni, egyedi termékek megjelenését, amelyek ipari tömeggyártásban készülnek. A fejlődés ezen fajtája teljesen új kihívások elé állít bennünket. Mi, a Kaeser-nél felkészültünk erre. Partnerként olyan, eddig nem ismert hatékonyságú intelligens sűrített levegő megoldásokat kínálunk, amelyek problémamentesen beilleszkednek a gyártási folyamatba és az alkalmazott energiagazdálkodásba.

KAESER 4.0 – Valós idejű beállítás és megelőző karbantartás

Az intelligens hálózatokba kapcsolt Kaeser sűrített levegő rendszerek megbízhatóan nyújtják az adott helyzetben szükséges sűrített levegő teljesítményt és minőséget a kiemelkedően rugalmas Ipar 4.0 gyártási környezetekben. A sűrített levegő hálózatban előforduló szokatlan eseményeket a rendszer idejekorán felismeri, hogy a javítás még azelőtt megtörténhessen, hogy a hiba egyáltalán bekövetkezett volna.

Mindezek során a SIGMA AIR MANAGER 4.0 felülrendelt vezérlésé a főszerep. A teljes SIGMA NETWORK lelkeként valós időben közvetíti a sűrített levegő rendszerek teljesítményparamétereit a KAESER DATA CENTER-be, ahol a rendszer elemzi, feldolgozza, Kaeser szaktudással kiegészíti, majd különböző mobil végberendezésekre (felügyeletet ellátó vezérlők) küldi azokat. A Kaeser know-how alapján történő valós idejű elemzés az, amely lehetővé teszi a szerviz-előrejelzéseket.

Előnyök

  • A sűrített levegő vezérlés változtatható beállítása az egyénre szabott sorozatgyártáshoz.
  • A lehető legnagyobb hatékonyság a folyamatos valós idejű felügyeletnek és optimalizálásnak köszönhetően.
  • A lehető legnagyobb mértékű rendelkezésre állás a távdiagnosztikának, megelőző karbantartásnak és a kritikus állapotok elkerülésének köszönhetően.
  • Optimális jövőbiztosságot nyújtó számos interfész, egyszerű frissítési lehetőségek és integrált ISO 50001 szerinti energiagazdálkodás.

SIGMA AIR MANAGER 4.0A központi elem

A felülrendelt vezérlésünk működésével, felszereltségével és műszaki fortélyaival kapcsolatos részleteket megtalálhatja itt: SIGMA AIR MANAGER 4.0

 
KAESER home Sitemap
More Information
Ipar 4.0: Kérdések és válaszok

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com