Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Világszerte egyre több üzemeltető választja a KAESER kompresszorait

 

Ipar, kisvállalkozások és kereskedelem

Az iparban ma túlnyomórészt csavarkompresszorok gondoskodnak a sűrített levegő ellátásról. Ez egyre növekvő mértékben igaz a kisiparra és a kereskedelemre is. A SIGMA PROFIL -lal rendelkező KAESER csavarkompresszorok látványosan tükrözik ezt a fejlődést: világszerte már több mint 200 000 darab üzemel ezekből a gazdaságos és megbízható berendezésekből.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Porelszívás, csomagolás, szűrés

A csavar-vákuumberendezés alkalmazási területei például a porelszívás, csomagolás, vizsgálati folyamatok, szárítás. Gáztalanítás, szűrés, palackozás és tubustöltés. A KAESER csavar-vákuumberendezéseiben a KAESER speciális, saját fejlesztésű vákuum-csavarblokkja működik.

Miként a csavarkompresszorok is, ezek a berendezések is rendelkeznek az ipari számítógépes rendszeren alapuló, jövőbe mutató SIGMA CONTROL 2 vezérléssel.

PET-palack gyártás

A KAESER KOMPRESSOREN ehhez az egyre elterjedtebb alkalmazási területhez egy rendszermegoldást fejlesztett ki. A SIGMA PET AIR állomás egy alacsony nyomású (csavarkompresszor, vezérlőlevegő) és egy magas nyomású (utánsűrítő, fúvólevegő) oldalból, valamint az ezekhez tartozó hűtveszárítóból áll. Előnye az alacsony beszerzési és üzemeltetési költség, valamint a lehető legnagyobb üzembiztonság.

screw compressors

rotary blowers

Túlnyomásos és vákuumtartomány

Az OMEGA PROFIL-lal felszerelt KAESER forgódugattyús fúvó a túlnyomásos és vákuumtartományban kerülnek alkalmazásra, mint például a szárítás, az ülepítő- és tisztítómedencék szellőztetése, porszerű és szemcsés anyagok szállítása, elszívással történő tisztítás, ellenőrzés és csomagolás.

Sűrített levegő a hajózás céljaira

A KAESER KOMPRESSOREN szállítási programja a speciálisan a tengerészeti alkalmazáshoz szükséges berendezéseket igénylő felhasználóknak is megfelel. Például csavarkompresszorok szolgálnak a sűrített levegő előállítására, illetve szállítják a sűrített levegőt az olyan speciális felhasználások részére, mint a nitrogén-előállítás. Emellett a nagyméretű üdülőhajók fedélzetén a szennyvízkezelés forgódugattyús fúvók segítségével történik.

Mobilair diesel-driven compressors

Alagútépítés és a természetes vizek védelme

A Diesel meghajtású MOBILAIR mobilkompresszorok ugyanolyan gazdaságosak, mint amennyire sokoldalúak: alkalmazzák őket például sűrített levegővel történő ellátás céljából az alagútépítésben (pl. a Gotthard bázisalagút) vagy a természetes vizek védelmére sűrített levegős olajcsapdák létrehozására kikötőkben.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Információs anyag
Toolbox

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com