Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
Csavarkompresszor
    Hővisszanyerés
    Standardkivitelű csavarkompresszorok
    Hűtveszárítóval egybeépített csavarkompresszorok
    Csavarkompresszorok változtatható fordulatszámú meghajtással
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Több sűrített levegő kevesebb energiával

 

Alacsony életciklusköltségek (LCC)

Egy kompresszor beszerzési és szervizköltségei a teljes életciklus költségnek csak egy kis részét teszik ki. Egy csavarkompresszor esetén az összes ráfordítás nagy részét alkotó energiaköltségek a teljes használati idő folyamán a vételár többszörösét teszik ki. Az energiatakarékos KAESER csavarkompresszorok segítségével a vállalkozások jelentős mértékben csökkenthetik sűrített levegő ellátásuk összes költségét..

Plusz költségmegtakarítás és a környezet tehermentesítése hővisszanyerés segítségével:
A csavarkompresszorba betáplált villamos energia 100 %-ban hőenergiává alakul át. Ennek az energiának akár 96 %-a visszanyerhető és a hőtechnikailag hasznosítható. Ily módon évente több ezer Euró és több tonna CO2-emisszió megtakarítására van lehetőség.
Hogy pontosan mennyi is a megtakarítás, az a kompresszor nagyságától és az alkalmazott energiahordozótól (áram, gáz, fűtőolaj) függ. A hővisszanyerő rendszer sok régebbi kompresszor esetében utólag is felszerelhető.

Sigma Control

Energiatakarékos kompresszorvezérlések:
SIGMA CONTROL 2 és SIGMA CONTROL BASIC

A SIGMA CONTROL 2 moduláris felépítésű, ily módon az azonos alapfelépítésű vezérlés a KAESER KOMPRESSOREN valamennyi csavarkompresszor sorozatához illeszthető. A moduláris felépítésnek (fő vezérlőegység és külön be-/kimeneti modulok) köszönhetően a SIGMA CONTROL 2 vezérlés kommunikációja és karbantarthatósága még jobb lett.

Integrált webszerver
A SIGMA CONTROL 2 saját webszerverrel rendelkezik, ezáltal lehetőség van a kompresszornak az intranetre/internetre történő csatlakoztatására. Ily módon az üzemi adatok, a karbantartás- és hibajelzések a böngésző segítségével szükség esetén jelszóvédetten megjeleníthetők, ami például egyszerűbbé teszi a kompresszorok üzemeltetését és karbantartását.

Energiatakarékos csavarsűrítőblokkok a világszerte elismert SIGMA-PROFIL-lal

Egy adott hajtásteljesítményt alapvetően vagy egy kis méretű és magas fordulatszámú vagy egy nagy méretű, de alacsony fordulatszámon üzemelő kompresszorblokkal lehet felhasználni. A nagy méretű, kis fordulatszámú kompresszorblokkok hatékonyabbak és azonos hajtásteljesítmény mellett több sűrített levegőt szállítanak.
Ezért készít a KAESER KOMPRESSOREN a lehető legalacsonyabb fordulatszámú, optimalizált profilkialakítású csavarsűrítőblokkokat. Bármely KAESER csavarkompresszor gyorsan megtérül az üzemeltetőjének az elérhető jelentős mérvű energiamegtakarításnak köszönhetően.

Sigma Profil

KAESER SIGMA PROFIL

A KAESER KOMPRESSOREN által kifejlesztett és folyamatosan tovább optimalizált SIGMA PROFIL a hagyományos kialakítású csavarsűrítőrotorokkal összehasonlítva akár 15 százalék energiamegtakarítást is lehetővé tesz. Valamennyi KAESER sűrítőblokkban ezzel az energiatakarékos profillal kialakított rotorok dolgoznak. A legnagyobb fokú energetikai hatékonyságot a legkedvezőbb fajlagos munkapontban történő működésük garantálja. A nagy tartalékkal méretezett, beszabályzott precíziós görgőscsapágyak, valamint a minimális tűréshatárú gyártás garantálják a hosszú élettartamot és a magasfokú megbízhatóságot.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Modern gyártás - magas fokú minőség
SIGMA PROFIL - több sűrített levegő kevesebb energiával
Prospektusok:
Csavarkompresszorok
Compressed air treatment

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com