Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
Dugattyús kompresszorok
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
  Ipari kompresszorok
      Ikerberendezések
      Kompresszor-aggregátok
      Olajmentes kompresszorok
      Ügyfélspecifikus megoldások
    Utánsűrítő
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Ipari dugattyús kompresszorok

 


Egyéni megoldások az építőkocka-elv szerint


Made in Germany – a minőség záloga 
A KAESER KOMPRESSOREN számára ez nem csak egy szlogen, hanem állandó kötelezettségvállalás. Az Ügyfél előnyei éppen ezért abszolút elsőbbséget élveznek a KAESER törekvései között. A coburgi központi gyárban minden egyes kompresszorblokk a legmodernebb gyártási módszerekkel készül. A KAESER valamennyi komponenst - mint pl. a nyomáskapcsolók, a mágnesszelepek és a sűrített levegő tartályok -a legszigorúbb minőségi követelmények szerint választja ki a termékeihez. Az átgondolt, modulrendszerű konstrukciók és a szellemes részletmegoldások lehetővé teszik, hogy a KAESER valamennyi sűrített levegő felhasználónak egyéni, vevőspecifikus, gazdaságos megoldást tud ajánlani.

made in germany   Made in Germany
A KAESER kompresszorblokkok kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az alkatrészek megmunkálása, ellenőrzése és szerelése a legnagyobb gondossággal történik. Az eredmény: egy nagy szállítási teljesítményű, rendkívül hosszú élettartamú kompresszorblokk.
zylinder   "High Quality" hengerek
A speciálisan megmunkált belső hengerfelületek egyenletes, definiált felületi struktúrája feleslegessé teszi a bejáratást: az üzembehelyezés után ugyanis már nem lép fel érdemleges részecskeleválás.
valves   Rozsdamentes nemesacél szelepek
A rozsdamentes nemesacélból készült szelepek lökethatárolással rendelkező szelepnyelvekkel vannak felszerelve. Ez garantálja a szelepek tömör zárását és segíti az olajkokszképződés elkerülését. A hosszú élettartam szintén garantált.
manufacturing   Precíz gyártás
A precíziós gépgyártásban több mint 80 év során szerzett rengeteg tapasztalat, a kiválóan képzett alkalmazottak és a legmodernebb megmunkálási eljárások garantálják a KAESER kiváló minőségi színvonalát.
function check   Átfogó próbaüzem
A kiszállítás előtt valamennyi kompresszor átfogó próbaüzemnek kerül alávetésre. Valamennyi komponens a minőségirányítási rendszernek megfelelően kerül teljes körű átvizsgálásra.
 
KAESER home Sitemap
More Information
Prospektus:
Industrial Quality

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com