Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
Dugattyús kompresszorok
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Ipari kompresszorok
    Utánsűrítő
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Dugattyús kompresszorok

 

Mind a kisüzemekben folyó munka, mind az ipari termelés minősége és gazdaságossága döntő mértékben függ az alkalmazott szerszámok és berendezések milyenségétől. A modern dugattyús kompresszorok sok alkalmazás esetében igen gazdaságos megoldást jelentenek. A számos típust és teljesítményméretet magába foglaló KAESER dugattyús kompresszor program pontosan igazodik ehhez az igen széles felhasználási területhez.


Classic kisipari kompresszorok

A "Classic" sorozattal a KAESER most a megszokott csúcsminőségben a kis- és feltörekvő üzemek részére is érdekes ártartományban kínálja berendezéseit - magától értetődően mindezt kompromisszumok nélkül, ami a gazdaságosságot, a megbízhatóságot és az élettartamot illeti.

Az üzemeltető minden felhasználáshoz megtalálja a megfelelő "Classic" dugattyús kompresszort a hosszútávú és megbízható üzemeltetésre, hosszú karbantartási intervallumokkal.

PREMIUM - kisipari kompresszorok

A legmagasabb fokú minőségi követelményeknek való megfelelés, rendkívüli megbízhatóság és széles típusválaszték jellemzi a KAESER "Premium" dugattyús kompresszor sorozatát..

Elsőosztályú anyagok és gondos gyártás garantálják hosszú időre a gazdaságos és megbízható üzemet. Robusztus kivitelük és kiváló minőségük épp olyan meggyőző, mint a csekély karbantartás szükséglet.

Eurocomp dugattyús kompresszorok

A nagyobb műhelyekben, kisipari üzemekben felemerülő viszonylag nagyobb sűrített levegő szükséglet kielégítésére jó megoldás a KAESER "Eurocmp" dugattyús kompresszor sorozata. A helyi adottságoknak megfelelően szállítható fekvő vagy álló légtartállyal, de a légtartály szükség esetén külön is felállítható.

Amit a "Made in Germany" felirat jelent: kiváló minőségű KAESER kompresszorblokk, nagy hatásfokú alumínium-utánhűtő, karbantartásmentes direktkupplung. A KAESER Eurocomp dugattyús kompresszorokkal hosszú időre tervezhet.

AIRBOX / AIRBOX CENTER dugattyús kompresszorok

Az új AIRBOX és AIRBOX CENTER berendezések formájában a KAESER először mutat be elektronikus szabályzással (SIGMA CONTROL basic) felszerelt dugattyús kompresszorokat.

A sűrített levegő tartállyal, szárítóval és opcionálisan akár szűrővel is felszerelt AIRBOX és AIRBOX CENTER berendezések komplett állomásként, kapcsolószekrénnyel felszerelve, csatlakozásra készen kerülnek kiszállításra.

A sűrített levegő energiatakarékos előállítását a magas hatásfokú IE2 villanymotorok garantálják.

Ipari dugattyús kompresszorok

A KAESER ipari dugattyús kompresszorok kitűnnek megbízhatóságukkal, robusztus szerkezetükkel, csekély karbantartási szükségletükkel és hosszú élettartamukkal.

"Made in Germany": a precíziós gépgyártásban szerzett több mint 80 év tapasztalatnak köszönhetően a KAESER cég minőségi kompresszorai garantálják a nagy szállítási teljesítményt és magasfokú gazdaságosságot.

Utánsűrítő

A csavarkompresszorral előállított sűrített levegő további, akár 45 bar túlnyomásra történő sűrítéséhez a KAESER KOMPRESSOREN széles palettáját alakította ki az utánsűrítő (Booster) dugattyús kompresszorainak. Ezek teljes mértékben a KAESER csavarkompresszorokkal és a SIGMA PET AIR állomásokban történő üzemeltetésre konstruáltak.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Információs anyag
Toolbox

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com