Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
Dugattyús kompresszorok
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
  AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Ipari kompresszorok
    Utánsűrítő
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Kompakt berendezések AIRBOX / AIRBOX CENTER

 

Műszaki adatok

Sorozat: AIRBOX / AIRBOX CENTER
Szállítási teljesítmény: 0,25 - 0,90 m³/min
Motorteljesítmény: 2,2 - 7,5 kW
Nyomás: 7/10/12,5 bar(ü)   Made in Germany
A KAESER a legkiválóbb alapanyagokból saját maga állítja elő dugattyús kompresszorainak blokkjait. Valamennyi alkatrész megmunkálása, ellenőrzése és szerelése a legnagyobb gondossággal történik. Az eredmény: egy nagy szállítási teljesítményű, gazdaságos és rendkívül hosszú élettartamú kompresszorblokk.
   Éjjel-nappal
A kompresszorblokk és a hajtómotor innovatív hűtésének köszönhetően az AIRBOX és az AIRBOX CENTER berendezések 30 °C környezeti hőmérsékletig 100 %-os működtethetőségi időtartammal üzemeltethetők.
   SIGMA CONTROL basic kompresszorvezérlés
Hatékony Quadro és Dual szabályzási módjainak köszönhetően a SIGMA CONTROL basic szabályzás garantálja a berendezés megbízható és gazdaságos üzemeltetését. Emellett az AIRBOX és az AIRBOX CENTER berendezések a modern felülrendelt vezérlőrendszerekhez is csatlakoztathatók.
   Halk működés
Az új koncepciójú hűtőlevegő-vezetés optimális zajcsillapítást tesz lehetővé – még jobb hűtés mellett. Az AIRBOX és AIRBOX CENTER berendezéseknek egyrészt alacsony a zajkibocsátása, másrészt a kibocsátott zaj sem kellemetlen hangzású.
   Energiatakarékos villanymotor
A kiváló paraméterekkel rendelkező, különösen magas hatásfokú IE2-villanymotorok a hagyományos motorokkal összehasonlítva átlagosan akár 40 %-kal redukálják az energiaveszteséget. Ez jelentősen csökkenti az energiafogyasztást. A jó hatásfoknak köszönhetően az üzemi hőmérséklet is jóval alacsonyabb értéken marad. Mindez növeli az üzembiztonságot és a megbízhatóságot.
   AIRBOX CENTER – a kompresszorállomás
Az integrált sűrített levegő szárítóval és sűrített levegő tartállyal felszerelt AIRBOX CENTER tulajdonképpen egy kompakt sűrített levegő állomás. A kondenzátum nagy része már a belső bevonattal ellátott tartályban kicsapódik, még azelőtt, hogy a beépített hűtveszárító a sűrített levegőt +5 °C-os nyomás alatti harmatpontre szárítja. A hűtveszárító energiatakarékos kivitelének köszönhetően a folyamatos működésű berendezésekkel szemben jelentős megtakarítást tesz lehetővé.
 
KAESER home Sitemap
More Information
Prospektus:
AIRBOX / AIRBOX CENTER

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com