Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
Dugattyús kompresszorok
    CLASSIC
    PREMIUM
  EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Ipari kompresszorok
    Utánsűrítő
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

EUROCOMP dugattyús kompresszorok

 

Műszaki adatok

EUROCOMP sorozat
Szállítási teljesítmény: 112 - 1050 l/perc
Nyomás: 10 – 15 bar

eurocomp

EUROCOMP – robusztus berendezések a kisipar részére

A KAESER EUROCOMP sorozatú dugattyús kompresszorait már régóta sikeresen alkalmazzák a mind a kisiparban, mind pedig az ipari felhasználásban. A fekvő, álló vagy külön felállítható sűrített levegő tartály közötti választási lehetőség minden, a telepítéssel kapcsolatos követelményt kielégít.

Valamennyi KAESER-EUROCOMP dugattyús kompresszorra érvényes: az olyan fő komponensek, mint a kompresszorblokk és a villanymotor is Németországban készülnek – magától értetődően a legkiválóbb minőségben. Ebből a minőségből a felhasználó első sorban a nagyobb szállítási teljesítmény és a hosszabb élettartam formájában profitál. Az EUROCOMP kompresszorokat a mindennapos, hosszútávú, nehéz kisipari körülmények közötti üzemelésre tervezik – és gyártják!


quality   Minőségi KAESER kompresszorblokk
Nagy szállítási teljesítmény gazdaságos üzemeltetés és hosszú élettartam mellett – így lehet összefoglalni a KAESER KOMPRESSOREN saját gyártású, kiváló anyagokból készült kompresszorblokkjainak előnyeit.
cooling   Magas hatásfokú hűtés
Az Eurocomp dugattyús kompresszorok nagyszámú hűtőbordával, a sűrített levegő kilépésnél található járulékos hűtőstifttel és nagyméretű ventilátormotorral rendelkező magas hatásfokú hűtőrendszere alacsonyan tartja a sűrített levegő és az olaj hőmérsékletét. Ez növeli a rendelkezésre állást és az élettartamot.
valves   Rozsdamentes szelepek
A lökethatárolással ellátott szelepek nemesacél szelepnyelvekkel vannak felszerelve. Ez javítja a hőelvezetést és segít az olajkokszképződés elkerülésében. Ily módon a szelepek tömörsége és élettartama is jelentősen meghosszabbodott.
   Made in Germany
Az olyan fő komponensek, mint a kompresszorblokk és a villanymotor is Németországban készülnek – magától értetődően a legkiválóbb minőségben. A KAESER EUROCOMP kompresszorait a mindennapos, hosszútávú, nehéz kisipari körülmények közötti üzemelésre tervezik – és gyártják!
 
KAESER home Sitemap
More Information
Minden felhasználáshoz a megfelelő kivitel
Prospektus:
EUROCOMP

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com