Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
Dugattyús kompresszorok
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Ipari kompresszorok
  Utánsűrítő
    Serie DN C
      Serie N
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Nem csak helyet takarít meg – a DN C kompakt utánsűrítő

 

Egyedülálló a világon – teljesítménycsomag 2,35 m²-en

Nem akármi ez a komplett rendszer: a DN C az eddigieknél majd felével kisebb alapterületen elférő kivitelben mutatkozik, kívül-belül rendezetten. A komponensek átrendezése nem csak optimális hűtőlevegő-vezetést eredményez, de az alkatrészek karbantartáskor is egyszerűbben hozzáférhetők.

Az aktualizált SIGMA CONTROL 2 vezérlés dinamikus szabályozás mellett több új felügyeleti és vezérlési lehetőséget nyújt számos interfésszel, többek között a felülrendelt vezérléshez is.Teljesítményparaméterek:

 • 22 – 45 kW
 • Előnyomás max. 13 bar – végnyomás max. 45 bar
 • Szállítási teljesítmény: 2,9 – 19,60 m³/perc

Opcionális funkciók:

A rendszer levegő- és vízhűtéses változatban elérhető. Opcionálisan nitrogénszállításos, ill. zárt, idegenlevegő nélküli változatban (N2 változat) is elérhető.

Alkalmazási területek:

PET-palack gyártás, folyamatlevegős alkalmazások, nitrogéngyártás, nagy nyomás vizsgálópadokhoz (pl. fékek, hűtők stb.), vizsgálóállomások nyomás-ellenőrzésekhez, felszakítási nyomás és impulzus-ellenőrzésekhez.

Előnyök

 • Helytakarékos:
  A világ egyetlen kompakt berendezése kicsi, de a teljesítménye nagy: nem ismer kompromisszumot a teljesítmény, megbízhatóság és energiahatékonyság tekintetében!
 • Csekély telepítési ráfordítás:
  A DN C-t elektromos csatlakoztatásra kész állapotban szállítjuk. A rendszer saját felügyelet mellett is számos alkalmazásra konfigurálható.
 • Alacsonyabb szervizköltségek:
  az új kivitelnek és az elölről történő hozzáférésnek köszönhetően! Mi teszi lehetővé? A komponensek új elrendezése. Lerövidül a karbantartás pl. szíjcsere esetén.

Könnyebb kezelést, nagyobb hatékonyságot és rugalmasságot nyújtó új típusú kivitel

 • Tartósabb kivitel: A motort és sűrítőblokkot leválasztottuk a gép többi részéről. Ennek köszönhetően csökkentek a kapcsolószekrényt, hűtőt, ventilátort és vezetékeket érintő rezgések.
 • Optimális hozzáférés karbantartási munkák elvégzéséhez: Oldalnézet felszerelt levegőhűtővel – a könnyen kivehető burkolati elemnek köszönhetően ezen a helyen is egyszerűbb a hozzáférés
 • Továbbfejlesztett karbantartási lehetőségek: Szíjcsere, a mágnesszelep (nitrogénszállításra alkalmas kivitel) karbantartása és a szívószelepnél levő szennyfogó cseréje
 
KAESER home Sitemap
More Information
Prospektus:
DN C

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com