Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
Eredeti KAESER alkatrészek
    Szűrőelemek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Hatékonyság és biztonság a KAESER gyári alkatrészeknek köszönhetően

 

Maradjon a biztos oldalon!
A KAESER gyári alkatrészek megbízható működésüket és hosszú élettartamukat hosszú időtartamú teszteken bizonyították.
A KAESER gyári kopó- és cserélendő alkatrészekkel az üzemeltető ellenőrzött minőséget kap.

SIGMA FLUID
A SIGMA FLUID kenőolajok kiváló kopásvédelmet biztosítanak, hosszú élettartamúak, valamennyi hőmérséklettartományben biztosítják az optimális kenést és leegyszerűsítik a kondenzátum előkészítését.
SIGMA FLUID
Felújított blokkok
A KAESER által gyárilag felújított kompresszorblokkok a csapágyak rendkívül gondos ellenőrzésének, valamint a blokk geometriai méretezésének köszönhetően a minőséget, a hatásfokot és az élettartamot tekintve semmivel sem maradnak el az új blokkok mögött.
exchange airends
Szervizkészletek
A KAESER szervizkészletek tartalmazzák a tapasztalatok alapján legszükségesebb valamennyi kopóalkatrészt. Így szükség esetén azonnal alkalmazhatók és biztosítják az üzemeltető kompresszorának rendelkezésre állását.
service kits
Szűrőelemek
A KAESER szűrőelemek szavatolják a a csekély nyomásveszteséggel történő, biztonságos szűrést: rozsdamentes acélból készült, olaj- és saválló köpeny a szűrőelemek számára. Az új kialakítású coalescing-szűrők kis áramlási mennyiség esetén is optimális szűrést garantálnak.
filter elements
Aktívszénszűrő
A KAESER aktívszénszűrő elemei illesztési pontosságukkal, szűrési finomságukkal és magas leválasztási képességükkel megfelelnek a szennyvízkezelésre vonatkozó törvényi előírásoknak. A hosszú élettartamot egyesítik a folyamatosan egyenletes szűrési minőséggel.
activated carbon filters
Leválasztópatron készlet
Ez a készlet tartalmazza a mindenkori kompresszortípushoz megfelelő leválasztópatronokat és tömítéseket. A sűrített levegőben visszamaradó olajtartalom minimális mértékét csak a gyári KAESER alkatrészek garantálják.
separator cartridge kit
Légszűrőpatron
A nagyméretű légszűrőpatronok megbízhatóan védik a kompresszort a szennyezőanyag- és porrészecskék behatolása ellen. Ily módon nagymértékben hozzájárulnak a kompresszor hosszú élettartamához.
filter element
Karbantartási szerződés az Ön kompresszorállomásának biztonságáért és értékmegőrzéséért
A KAESER KOMPRESSOREN képviseletét világszerte leányvállalatok és más kompetens partnerek látják el. A sűrű szervizhálózatnak, a jól megtervezett logisztikai rendszernek, valamint a kiválóan képzett alkalmazottaknak köszönhetően az üzemeltetőnek szükség esetén mindig van a közelében KAESER-szerviztechnikus és pontosan megkapja a szükséges KAESER pótalkatrészeket.
 
KAESER home Sitemap
More Information

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com