Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
Vezérlések
    SIGMA CONTROL 2
    SIGMA CONTROL BASIC
  SIGMA AIR MANAGER 4.0
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Felülrendelt vezérlés: SIGMA AIR MANAGER 4.0

 

Kulcsfontosságú technológia az Ipar 4.0 számára

A különböző gépekhez használható sűrített levegő kezelő rendszerek új generációja, a SIGMA AIR MANAGER 4.0 az adaptív 3-Dadvanced szabályozást használja a sűrített levegő intelligensebb, biztonságosabb és hatékonyabb előállítása és előkészítése érdekében.

SIGMA AIR MANAGER 4.0

A 3-Dadvanced szabályozás folyamatosan elemzi az üzemadatokat, szimulálja a cselekvési alternatívákat és számítással meghatározza az optimális kompresszor-összeállítást. Az eredmény: Eddig nem tapasztalt mértékű energiahatékonyság.
Az egyszerű kezelésnek, vizualizációnak és elemzésnek köszönhetően mindent a kezében tarthat. Biztonságos hálózati technológia segítségével - kényelmesen minden számítógépről.
A Kaeser szakemberei által végzett megelőző karbantartás kiküszöböli a be nem tervezett állásidőket.

A jövőre nézve is vannak már nagy tervei? A SIGMA AIR MANAGER 4.0 méretezésénél már a kompresszorállomás lehetséges növekedését is figyelembe vettük. A szoftver egyszerű frissítése lehetővé teszi a felülrendelt vezérlés bővítését, anélkül hogy új hardver beszerzése válna szükségessé.

Előnyök

  • Intelligens:
    A SIGMA AIR MANAGER 4.0 nemcsak a kapcsolási veszteségeket rögzíti, de a sűrített levegő állomást befolyásoló valamennyi tényezőt is, kiszámítja az elérhető optimumot és annak megfelelően vezérli a csatlakoztatott komponenseket.
  • Biztonságos:
    A SIGMA AIR MANAGER 4.0 és a nagy teljesítményű KAESER SIGMA NETWORK olyan jövőorientált infrastruktúrát biztosítanak, amely megfelel a nagy biztonságú ipari vezérlőrendszerekkel szemben támasztott valamennyi követelménynek.
  • Hatékony:
    Az energetikai optimum elérését szolgáló tartós finombeállítás (ISO 50001 szerinti energiagazdálkodás) és az igény szerinti megelőző karbantartás lehetősége az életciklusra vetítve a lehető legalacsonyabb költségeket szavatolja.

Adaptive 3D-Regelung mit SIGMA AIR MANAGER 2Innováció – Adaptív 3-Dadvanced-szabályozás

Az adaptív 3-Dadvanced-szabályozás vezérli a KAESER sűrített levegős rendszerek működését.
A rendszerek ennek köszönhetően mindig pontosan az igényeknek megfelelő sűrített levegő teljesítményt nyújtják. Ráadásul rendkívül alacsony energiaköltségek mellett!

Az egyedülálló adaptív 3-Dadvanced-szabályozás folyamatosan elemzi a paraméterek (pl. kapcsolási és szabályozási hatékonyság) egymáshoz való viszonyát, és előre tekintő módon számos opció figyelembevételével számítja ki az optimális hatékonyságot.
A tényezők közé tartozik az indítások és leállítások számán kívül az üresjárati és a frekvenciaváltóval kapcsolatos veszteség, valamint a nyomást illető rugalmasság is. Ezek alapján a szabályozás optimalizálja a sűrített levegős rendszer nyomásértékeit és csökkenti az átlagos nyomást.

Egyszerű szoftverfrissítés a sűrített levegő állomás bővítésekor

SIGMA AIR MANAGER 4.0: Simple upgrade via software update
 
KAESER home Sitemap
More Information
Távdiagnosztika és megelőző karbantartás (KAESER SIGMA SMART AIR)
KAESER SIGMA NETWORK
Prospektus:
SIGMA AIR MANAGER 4.0

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com