Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY - csak sűrített levegőt vásároljon

 

SIGMA AIR UTILITY just buy the air you need

Ismeri Ön a sűrített levegő költségeit?

A beszerzés bázisát annak az ismerete képezi, hogy mennyibe kerül egy köbméter víz, egy kilowattóra elketromosság, egy kilométer fuvarköltség és ez a kiindulópontja a költségcsökkentési megfontolásoknak is.
A sűrített levegőnél azonban nehezebb a helyzet. A körkérdések esetében a döntéshozók 90 %-a újra és újra elismeri, hogy nem tudja pontosan, mennyibe is kerül egy köbméter sűrített levegő előállítása. És ezen tulajdonképpen még nem is kell nagyon csodálkozni, mert őszintén szólva: ezt a köbméterárat a sűrített levegő ellátásnak az amortizációs időszakra vonatkozó összes költségéből kiszámolni, nem is olyan egyszerű feladat.
Mert végül is a fix- és üzemi költségek mellett olyan számok is közrejátszanak, mint például a kompresszorállomás kezelésével megbízott személyzet munkaideje, akik nem csak konkrétan a berendezéseken dolgoznak, hanem a szükséges képzések következtében üzemi "holtidőt" is okoznak.
Aki evvel szemben viszont a SIGMA AIR UTILITY-vel csak a sűrített levegőt veszi meg, a legmagasabb fokú költségáttekinthetőséget kapja meg.

reduced air costs   Csökkentett sűrített levegő költségek

A SIGMA AIR UTILITY kis költségű, mert csak a ténylegesen felhasznált sűrített levegő mennyiség kerül felszámításra. Ez a mennyiség a legújabb, energiatakarékos technikának köszönhetően egyre kevesebb energiával kerül előállításra.
latest technology   A legújabb technika

A SIGMA AIR UTILITY sűrített levegőt mindig olyan berendezések állítják elő, amelyek megfelelnek a technika jelenlegi állásának. Hogy ez így is maradjon, időről-időre a legfontosabb komponensek a legújabb verzióra kerülnek lecserélésre, amennyiben ez üzemgazdasági és műszaki szempontból indokolt.
greatest security   Nagyobb biztonság

A SIGMA AIR UTILITY állomások a teleszerviz által állnak a KAESER Service-Centerrel kapcsolatban. A távdiagnózis lehetővé teszi a megelőző karbantartást az előre kalkulált anyag- és munkaráfordítással, valamint ezáltal a berendezés futásidejének optimális kihasználását a megbízható sűrített levegő ellátás biztonságával együtt.
maximum avaibility   Maximális rendelkezésre állás

A teleszerviz és a pontosan a mindenkori állomáshoz hozzáigazított biztonsági koncepciók garantálják a sűrített levegőnek, mint energiahordozónak folyamatos rendelkezésre állását.
 
KAESER home Sitemap
More Information
Prospektus:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com