Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
Sűrített levegő-kezelés
    Szárítás
    Szűrés
  DHS nyomástartó rendszerek
    Sűrített levegő tartály
    Kondenzátum-technika
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

DHS nyomástartó rendszerek

 

Műszaki adatok:

DN 400 csatlakozóméretig

A nyomástartó rendszerek fontosak
Mindenütt, ahol a kiváló levegőminőség folyamatos, megbízható betartása lényeges, a nyomástartó rendszerek nélkülözhetetlen segítségnek számítanak. Végülis ezek gondoskodnak arról, hogy a leállások után ismét elinduló kompresszorok amilyen gyorsan csak lehet, újra a meghatározott hálózati nyomás ellen dolgozzanak. Az-az, amennyiben az átáramlási sebesség azonnal megfelelő értékű, akkor az előkészítő berendezések optimális működése a kezdetektől garantált.

Két működési mód
A kompresszorállomás prioritása és konfigurációja szerint a DHS nyomástartó rendszerek üzemeltetője két működési mód közül választhat: az 1. üzemmód a több előkészítővonallal rendelkező állomások esetén a sűrített levegő minőség biztos betartását garantálja, míg a 2. üzemmód a csak egy előkészítővonallal rendelkező állomások esetén az újraindítást követő garantált sűrített levegő ellátásról gondoskodik.

Új fejlesztésű vezérlőegység
Valamennyi DHS nyomástartórendszer lelke az elektronikus vezérlőegység. Alapjaiban új konstrukció és működését mind elektronikusan, mind pedig pneumatikusan az elvégzendő fontos feladatának megfelelően optimalizálták. A nyomásérzékelő, a kijelző és az impulzusszélesség-moduláción alapuló vezérlőalgoritmus a felülrendelt vezérlésekkel folytatott kommunikációra vannak "kihegyezve". A DHS-be integrált nyomásérzékelő a teljes sűrített levegő hálózat egyedülálló integrációját eredményezi.

A DHS "beszél" az Ön nyelvén
Az egyszerű, megbízható kezelés elsőrangú fejlesztési cél volt. Ennek megfelelően valamennyi DHS 25 nyelven "értő" kijelzőjét egyénileg lehet az egyes alkalmazásokhoz illeszteni. További jellemzők a könnyen felismerhető üzemállapot és üzemi paraméterek egyszerű elmenthetősége.


 
KAESER home Sitemap
More Information
Miért van szükség az elektronikus nyomástartó rendszerekre?
Megkettőzött biztonság
DHS - rugalmas alkalmazhatóság
Prospektusok:
DHS Series
Compressed air treatment

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com