Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
Sűrített levegő-kezelés
    Szárítás
  Szűrés
      KAESER FILTER szűrők 14,2 m³/min téfogatáramig
      Szűrők 18,5 m³/min téfogatáramtól
      Nagynyomású szűrők
      Aktívszenes leválasztók
      Folyadékleválasztó
    DHS nyomástartó rendszerek
    Sűrített levegő tartály
    Kondenzátum-technika
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

KAESER sűrített levegő szűrők - megbízható és gazdaságos filtráció

 

KAESER FILTER

Sűrített levegő szűrő menetes csatlakozással 14,2 m³/perc-ig

A KAESER FILTER kulcsfontosságú ahhoz, hogy minden tisztasági osztályban az ISO 8573-1 szerinti sűrített levegőt lehessen biztosítani.
Mindezt nagyon alacsony nyomáskülönbséggel végzi. Szervizbarát felépítésének köszönhetően garantálja a szűrőház hibamentes és könnyű nyitását és zárását, valamint a gyors és tiszta szűrőelem cserét.

Sűrített levegő szűrő karimás csatlakozással 330 m³/perc-ig

A Kaeser a nagy térfogatáramokhoz tartály építési formájú szűrőket kínál karimás csatlakozásokkal. A nagyvonalúan méretezett névleges méretek alacsony nyomásveszteséget biztosítanak. A szűrők választás szerint automatikus vagy elektronikus kondenzátum-leeresztővel szállíthatók.

Nagynyomású szűrők nemesacélból 45 bar nyomásig

Speciális követelményekhez a nagynyomású tartományokban - mint pl. a PET-palackok gyártása - kiválóan alkalmasak a KAESER nagynyomású szűrői akár 45 bar-os üzemi nyomásig. A nagynyomású szűrők külső jellemzője a robusztus, nemesacél ház. Öt különböző szűrőlépcső áll rendelkezésre az előszűrőtől az aktívszénszűrőig. A KAESER nagynyomású szűrői emellett az elektronikus szintszabályzású ECO-DRAIN (PN 63) kondenzátum-leeresztővel is felszerelhetők.

Aktívszén-adszorberek

Amennyiben különlegesen jó minőségű sűrített levegőre van szükség, abban az esetben a sűrített levegő szárítás és az ACT-aktívszén-adszorber különösebb karbantartási szükséglet nélkül megbízhatóan szűrik ki az olajaeroszolokat. Előnyeikhez tartoznak egyrészt az alacsony visszamaradó olajtartalom (max. 0,003 mg/m³ = jelentősen a ISO 8573-1 1. osztály szerinti határérték alatt), másrészt pedig a nagy tartalékkal méretezett és optimális áramlási kialakítású, magas hatásfokú aktívszén hosszú élettartama (átlagos élettartam > 10 000 üó.). Nagy be- és kilépő keresztmetszetek gondoskodnak az alacsony differencianyomásról és a lehető legmagasabb fokú gazdaságosságról.

Folyadékleválasztó

A KAESER-folyadékleválasztók a kondenzátum nagy részét, valamint a nagyméretű részecskéket eltávolítják a sűrített levegőből. Optimalizált perdítő- és leválasztóelemeiknek köszönhetően a tipikus alkalmazási tartományban (névleges térfogatáramuk 20 -100 %-a) nagyon stabilan, akár 99 %-os leválasztási fokot érnek el. A folyadékleválasztók a kompresszor és a hűtveszárító közé szerelve növelik ezek hatékonyságát, ill. a tartalékokat. Ily módon a kívánt nyomás alatti harmatpont magas környezeti hőmérsékletek esetén is betartható.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Prospektusok:
KAESER FILTER
ACT
Compressed air treatment

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com