Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
Sűrített levegő-kezelés
  Szárítás
      KRYOSEC hűtveszárítók
      SECOTEC hűtveszárítók
    SECOTEC Refrigeration dryers from 17.0 m³/min
      TH-TI hűtveszárító sorozat
      THP magasnyomású hűtveszárító sorozat
      Membránszárító
      Hidegen regeneráló adszorpciós szárító
      Melegen regeneráló adszorpciós szárító
      Hybritec kombinált szárítók
    Szűrés
    DHS nyomástartó rendszerek
    Sűrített levegő tartály
    Kondenzátum-technika
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Hatékony szárítás a Plus tárolótechnológiával

 

Műszaki adatok

TF sorozat
Térfogatáram: 17,0 - 34,0 m³/min


Az új generáció: még hatékonyabb sűrített levegő szárítás

SECOTEC – ez a márkanév már régóta egyet jelent a kiváló minőségű KAESER ipari hűtveszárítókkal, a stabil nyomás alatti harmatponttal, a lehető legmagasabb megbízhatósággal és a nagyon alacsony élettartam-összes költséggel. Az innovatív SECOPACK LS látenshő-hőcserélő-rendszer és a SIGMA CONTROL SMART vezérlés együtt új mércét állítanak az energiahatékonyság, a helyszükséglet és a kezelőbarát kialakítás terén.

Energiamegtakarítás

A SECOTEC TF sorozatú hűtveszárítók kevesebb mint 87 W elektromos teljesítményt igényelnek 1 m³/min sűrített levegő szárításához (ISO 7183 A1). A felesleges hűtőteljesítmény részterheléses üzemmódban az energiatakarékos vezérlésnek köszönhetően a hőtárolóban tárolható és később áramfogyasztás nélkül felhasználható a szárításhoz. A gyors regálású SECOPACK LS hőcserélőrendszer bármikor stabil nyomás alatti harmatpontot garantál.

Kompakt méretre optimalizálva

Az innovatív SECOPACK LS hőcserélő rendszer tárolója fázisváltó-anyaggal van töltve. Ennek jóval magasabb tárolási sűrűsége azonos kapacitás mellett a hagyományos hőtárolókhoz képest 98 % tárolóanyagmegtakarítást erdeményez. Ennek köszönhetően a nagy tárolókapacitás a stabil harmatpont mellett óriási helymegtakarítással jár együtt. Az optimalizált áramlási utak csökkentik az áramlási veszteséget, ily módon járulva hozzá a SECOTEC TF szárítók magasfokú energiahatékonyságához.

Intuitív kezelés

A SIGMA CONTROL SMART elektronikus vezérlés a színes kijelzőnek és a nyelvfüggetlen menüvezetésnek köszönhetően könnyen és intuitív módon kezelhető. Az üzenettároló, a részegységek individuális üzemóra- és karbantartási óraszámlálói lehetővé teszik az üzemi adatok hatékony ellenőrzését és elemzését. A felülrendelt vezérlésekkel, mint pl. a SIGMA AIR MANAGER-rel történő egyszerű összekapcsolásra potenciálmentes kontaktusok állnak rendelkezésre.

Tartós megbízhatóság

A SECOTEC TF hűtveszárítók kiváló minőségű hűtőközegköre megbízható alkalmazást tesz lehetővé akár +45°C-os környezeti hőmérsékletig (opcionálisan +50°C). A nagyméretű kondenzátum-leválasztó és az ECO-DRAIN kondenzátum-leeresztő minden terhelési fázisban megbízhatóan távolítják el a kondenzátumot. Az alumínium készült és nemesacél sűrített levegő-csövezéssel szerelt cseppfolyósító és SECOPACK LS tovább növelik a hosszú élettartamot. Az elektromos berendezés megfelel az EN 60204-1 szabványnak.

______________________________________________________________________________________________

A hűtveszárító R-134a fluorozott, üvegházhatású gázt tartalmaz.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Prospektusok:
SECOTEC TF
Compressed air treatment

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com