Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
Sűrített levegő-kezelés
  Szárítás
      KRYOSEC hűtveszárítók
      SECOTEC hűtveszárítók
      SECOTEC Refrigeration dryers from 17.0 m³/min
      TH-TI hűtveszárító sorozat
      THP magasnyomású hűtveszárító sorozat
      Membránszárító
    Hidegen regeneráló adszorpciós szárító
      Melegen regeneráló adszorpciós szárító
      Hybritec kombinált szárítók
    Szűrés
    DHS nyomástartó rendszerek
    Sűrített levegő tartály
    Kondenzátum-technika
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
  Fúvó
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

DC adszorpciós szárítók – alacsony harmatpont minden esetre

 

Műszaki adatok

Sorozat DC
Térfogatáram: 0,15 - 154,53 m³/min

Gruppe DC

Megbízható szárítás -70 °C harmatpontig 
A KAESER KOMPRESSOREN DC sorozatú adszorpciós szárítói a gazdaságossági szempontból optimális alapméretezésnek köszönhetően szélsőséges alkalmazási feltételek és folyamatos üzem esetén is megbízhatóan biztosítják az alacsony harmatponti hőmérsékleteket. Ehhez járul még a kiváló minőségű, nagy töltetmennyiségű SIGMA Dry szárítóközeg, amelynek szárítási kapacitása a terhelés elején csak kismértékben kerül kihasználásra. Így a szárítóközeg átlagon felüli élettartama párosul a minimális regenerációs levegő szükséglettel. Emellett a hosszú ciklusidők csökkentik a folyamatos, megbízható üzemre méretezett, áramlástanilag optimalizált komponensek, mint pl. a standard KAESER elő- és utószűrő igénybevételét.

Az aktivált alumínium-oxydból készült, különösen nagy adszorpciós kapacitással és jó regenerációs képességgel rendelkező szárítóközeg minimális nyomásveszteség mellett hosszútávon alacsony harmatponti hőmérsékletet garantál. A hosszú élettartam érdekében a szárítóközeg vízálló kivitelű és mechanikaliag különösen stabil. A megfelelően méretezett szemcsenagyság lehetővé teszi az áramláselosztók és a szitafenekek optimális működését.


Klein Adsorptionstrockner   DC 1.5-7.5 kisméretű adszorpciós szárítók
A berendezést kimélő 10 perces ciklusidő alacsony sűrített levegő felhasználás mellett is megbízhatóan garantálja a -40 °C harmatponti hőmérsékletet. A helytakarékos, jól szervizelhető konstrukció a védelmet nyújtó háznak köszönhetően különösen alkalmas a decentralizált telepítésre.
Kompakt Adsorptionstrockner   DC 12-133 kompakt adszorpciós szárítók
A minimális nyomáskülönbség és a csekély regenrációs levegő szükséglet ugyanúgy csökkentik a szerviz- és üzemeltetési költségeket, mint a mindenkori követelményekhez igazított terhelés, szárítóközeg mennyiség és szűrőméretek. Az ECO Control Basic és az ECO Control (opciós) vezérlések garantálják a szükségletnek megfelelő, energiatakarékos teljesítményfelhasználást. A berendezések opcióban zárt házzal, járulékos zajcsillapítással és kültéri telepítésre alkalmas kivitelben is szállíthatók.

Groß Adsorptionstrockner   DC 169-1545 nagyméretű adszorpciós szárítók
Max. 10 bar nyomásigü (opcióként max. 16 barü) Ezek a nyitott házas kivitelű, nagyméretű adszorpciós szárítók ugyanolyan megbízhatóan és gazdaságosan dolgoznak, mint kisebb társaik. Moduláris felépítésük megkönnyíti a szállítást és a szerelést, illetve az egyes komponensek jó hozzáférhetősége leegyszerűsíti a karbantartási és szervizmunkákat.
Kombination mit Aktivkohleadsorbern   Aktívszénadszorber kombináció
A DC 12 berendezéstől kezdve a DC sorozat szárítói pontosan a teljesítményhez igazított ACT aktívszénadszorberrel vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi a legmagasabb követelményeknek megfelelő sűrített levegő előállítását (visszamaradó olajtartalom < 0,003 mg/m³). Az adszorpciós szárítók keretes építési kivitele a DC 133 berendezésig az ACT-aktívszénadszorber egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé.
 
KAESER home Sitemap
More Information
Kisméretű adszorpciós szárítók
Kompakt és nagyméretű adszorpciós szárítók
ECO CONTROL energiatakarékos vezérlés
Működési elv
Alkalmazási területek
Prospektusok:
DC
Compressed air treatment

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com