Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
Fúvó
    COMPACT forgódugattyús fúvól 132 kW-ig
    Forgódugattyús fúvók – nagyméretű berendezések 250 kW-ig
    Blokkok forgódugattyús fúvókhoz
  Csavarfúvók 110 kW-ig
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

EBS fúvók - a hatékonyság új definíciója

 

"Több fúvó" kedvező áron


A KAESER csavarfúvók a hagyományos forgódugattyús fúvókkal összehasonlítva kerek 35 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak és a jelenleg ismert csavarfúvókkal szemben is sok energiát takarítanak meg. A SIGMA-PROFIL-lal kialakított fúvóblokk, az áramlási szempontból optimalizált alkatrészek, a hatékony erőátvitel és a magas hatásfokú hajtáskomponensek kombinációja nagyfokú teljesítménykihasználást tesz lehetővé, amelyet a KAESER az ISO 1217 szűk toleranciái szerint garantál.

Levegő gombnyomásra

Az elektromos és levegőhálózatra történő csatlakoztatást követően a KAESER csavarfúvók azonnal üzemkészek. Olajbetöltés, a hajtószíjak felhúzása, motorbeállítás, a megfelelő frekvenciaszabályzó beszerzése, programozása és az EMC-nek megfelelő kábelezése, a kapcsolási rajzok elkészítése, CE és EMC szerinti átvétele ... – ez már mind-mind a múlté. A rendszerszemléletű gyártásnak köszönhetően a komplett, tanúsított gépek ténylegesen pénzt és időt takarítanak meg és hosszú éveken keresztül megbízható működést garantálnak.

Fúvóblokk SIGMA PROFIL-lal

Széles szabályzási tartomány és egyidejűleg közel konstans fajlagos teljesítmény jellemzik a magas hatásfokú fúvóblokk-ot, amely a SIGMA PROFIL-nak köszönhetően nagyon magas szállítási fokot ér el a lehető legalacsonyabb teljesítményfelvétel mellett.
Széleskörű érzékelőrendszer

A nyomás-, hőmérséklet-, fordulatszám-, olajszint- és szűrőfelügyeletet végző érzékelőket és kapcsolókat magába foglaló felszerelés garantálja a fúvó megbízható üzemét és lehetővé teszi az üzemállapot távfelügyeletét és megjelenítését is.
START CONTROL (STC)

Az integrált csillag-delta indítóval rendelkező és állandó fordulatszámmal üzemelő kivitel kiváló minőségű kontaktortechnikával, túláramkioldóval és forgómező-felügyelettel van felszerelve. A SIGMA CONTROL 2 és megbízható Vész-Állj technika teszik teljessé a berendezést.
SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC)

Az SFC-frekvenciaszabályzó a fúvó fordulatszámának módosítása által lehetővé teszi a szállítási mennyiségnek a folyamat által igényelthez történő hozzáigazítását: a gyárban mindent az azonnali üzembe helyezhetőség érdekében programoznak be és látnak el paraméterekkel.
 
KAESER home Sitemap
More Information
Fúvóblokk SIGMA PROFIL-lal
Prospektus:
EBS/FBS

Körutazás egy modern csavarfúvó állomásban

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com