Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Csavarkompresszor
  OILFREE.AIR
  Dugattyús kompresszorok
  Sűrített levegő-kezelés
  Vezérlések
  Csavar-vákuum-berendezések
Fúvó
  COMPACT forgódugattyús fúvól 132 kW-ig
    Forgódugattyús fúvók – nagyméretű berendezések 250 kW-ig
    Blokkok forgódugattyús fúvókhoz
    Csavarfúvók 110 kW-ig
  Mobilkompresszorok
  Szerszámok és tartozékok
  Eredeti KAESER alkatrészek
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

COMPACT fúvósorozat - nagy teljesítmény kis helyen

 

Műszaki adatok

COMPACT sorozat
Szállítási teljesítmény: 0,59 - 93,1 m³/min
Túlnyomás: max. 1000 mbar
Vákuum: max. 500 mbar

COMPACT

Kis telepítési felület igény
Az innovatív koncepció lehetővé teszi, hogy az összes karbantartási és beállítási munkát elölről, ill. felülről lehessen elvégezni. A "Compact"-fúvókat egymás mellé is fel lehet állítani. Az összes szelep közvetlenül az aggregáton helyezkedik el. A csővezeték csatlakozások és a belépő levegő nyílások kizárólag a hátoldalon találhatók, ily módon több Compact fúvó közvetlenül egymás mellett is felállítható.
Hozzáférhetőség elölről
– Ékszíjfeszítés és feszítettség-kijelzés (a nagyobb berendezéseknél 2 részből álló védőburkolat)
– Légszűrőkontroll és -csere
– Motor csatlakozó kapocslécek
– Olajleeresztő és betöltőcsonkok, olajszintellenőrzés
3-lobe OMEGA block   KAESER OMEGA-fúvóblokk háromágú rotorokkal
Túlnyomás max.1000 mbar(t), sűrítési véghőfok max. 160 °C, széles szabályzási tartomány fordulatszám-szabályzott hajtás esetén, a turbina forgórészekhez hasonlóan Q 2.5 kiegyensúlyozással a nyugodtabb járás, hosszabb élettartam és az alacsonyabb karbantartási költségek érdekében.
belt tensioning   Automatikus feszítőmechanizmus
A pontos szíjfeszítés a lehető legjobb hatásfoknak köszönhetően alacsony karbantartási- és energiaköltségeket tesz lehetővé.
sight glasses   Olajszint egy pillantásra
Nagyméretű, jól látható olajszint-nézőüvegek teszik lehetővé az olajszintnek egy pillantással történő ellenőrzését.
   Érzékelők
A nyomás, hőmérséklet, fordulatszám, olajszint és a szűrő felügyeletét végző érzékelők és kapcsolók garantálják a fúvó megbízható üzemét és lehetővé teszik az üzemállapot távfelügyeletét és megjelenítését is.
   SIGMA CONTROL 2
A SIGMA CONTROL 2 lehetővé teszi a fúvó üzemének hatásos vezérlését és ellenőrzését. A kijelző és az RFID-olvasóberendezés biztosítják a kommunikációt és növelik a biztonságot. A változtatható interfészek garantálják a rugalmasságot a buszcsatlakozás létrehozásakor. Az SD-kártyaslot megkönnyíti a frissítések végrehajtását
   Alacsony üzemeltetési költségek
A forgódugattyús fúvók esetében az összes költséget tekintve messzemenőleg az energiaköltségeké "az első hely": ez még egy további érv a KAESER fúvói mellett, mivel ezek nagy hatásfokú OMEGA-Profil-lal kialakított fúvóblokkjaiknak és a szériakivitelhez tartozó IE3-villanymotorjaiknak (különösen magas hatásfok) köszönhetően kiválóan megfelelnek az energiatakarékos üzemmel szemben támasztott elvárásoknak.
   Frisslevegő belépés
A fúvó- és a motor hűtését végző levegő külön-külön - a hangtompító burkolaton kívülről, a hűvösebb környezetből - kerülnek beszívásra. Ez nem csak a motor és a motorcsapágyak hűtését javítja, hanem azonos hajtásteljesítmény mellett nagyobb hasznos légszállítást (Nm³) is eredményez, ily módon a fajlagos teljesítményszükséglet alacsonyabb lesz.
   Csekély pulzáció és halk működés
A hangtompítás a KAESER forgódugattyús fúvók esetében nem csak a berendezésre, hanem a szállított levegőre is kiterjed, ugyanis az ez által létrehozott rezgések a csatlakoztatott vezetékeken zajkibocsátást okozhatnak. A KAESER COMPACT fúvói esetében már maguk a háromágú rotorok csökkentik a szállított levegő zajgerjesztő pulzációját. A hőmérséklet- és kopásálló Trevira®-poliésztergyapjúval bélelt, széles frekvenciatartományban hatásos abszorpciós hangtompító tovább mérsékeli a kibocsájtott zajt.
   Kültéri telepítés
A KAESER fúvói egyszerűen és minimális költséggel alkalmassá tehetők a szabadban történő üzemeltetésre. Az friss levegő nyílásokra e célból felszerelt védőrácsok az esővízzel szemben tömítettek, biztosítják a madarak elleni védelmet és tovább csökkentik a berendezés zajszintjét.
 
KAESER home Sitemap
More Information
Iránymutató berendezéskoncepció
Minden igény számára a megfelelő fúvóméret
Legmodernebb gyártás - legmagasabb fokú minőség
Tervezés és átfogó tartozékkínálat a KAESER fúvókhoz
Prospektus:
COMPACT
BB - HB

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com