Termékek Szolgáltatások Online szolgáltatások Prospektusok Referenciák Magunkról Kapcsolattartás Tanácsadó Aktuális
 
  Quality and Environmental Management
  Krónika
  Képviseletek
  Impresszum
 
  

KAESER KOMPRESSOREN - Az Ön sűrített levegő partnere

 

Jövő és célok

A KAESER KOMPRESSOREN olyan termékek, szolgáltatások és átfogó rendszerek szállítója, amelyek a termelési és munkafolyamatok sűrített levegő energiahordozóval történő ellátását szolgálják. A rendszermegoldások felölelik a sűrített levegő előállítást, a sűrített levegő kezelést, valamint a sűrített levegő elosztást és középpontjukban az átfogó, optimális gazdaságosság áll.

A KAESER rendszermegoldások innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal valamint kiváló termékminőséggel segítik a sűrített levegő felhasználókat versenyképességük növelésében. Vállalatunk folyamatos párbeszédben áll a felhasználókkal, hogy jövőbemutató koncepciókat fejleszthessen ki a gazdaságosság (life cycle costs) folyamatos javításához és a sűrített levegő berendezések lehető legnagyobb rendelkezésre állásának eléréséhez.

A KAESER KOMPRESSOREN a kompresszorok és sűrített levegő technikai termékek világszerte vezető gyártójaként elért pozícióját tovább fogja erősíteni dinamikus, nemzetközi értékesítési és szolgáltató szervezetével, és tovább optimalizálja szolgáltatásait vevői számára.

 
KAESER home Sitemap
More Information
Információs anyag
Toolbox

ico_contactKapcsolatfelvételi lap

back top
Adatvédelem, KAESER KOMPRESSOREN Kft., info.hungary@kaeser.com